Got-Beds.com
Όνομα χρήστη / διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κωδικός πρόσβασης
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Οχι μέλος?  Εγγραφείτε εδώ
Ξενώνες?  ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ
Προγράμματα συνεργατών Συνδεθείτε Got-Beds μηχανή κρατήσεων
 

Δούλεψε μαζί μας

    Ξενώνες και BackpackersΞενώνες και Backpackers Προγράμματα συνεργατώνΠρογράμματα συνεργατών Μηχανή κρατήσεωνΜηχανή κρατήσεων Διαχείριση καναλιώνΔιαχείριση καναλιών Σύνδεση με εμάςσυνδεθείτε Got-Beds Ξενώνας αλυσίδεςΞενώνας αλυσίδες Οι ταξιδιωτικοί πράκτορεςΟι ταξιδιωτικοί πράκτορες
 
Αρχική σελίδα

Δούλεψε μαζί μας

Υποβολή Hostel

Μηχανή κρατήσεων

Διαχειριστή καναλιών

Πρόγραμμα θυγατρικών

Σύνδεση με εμάς

Ξενώνες και BackpackersΞενώνες και Backpackers

Ξενώνες και Backpackers - Δούλεψε μαζί μας

Χαρακτηριστικό το ακίνητό σας στο Got-Beds.com. Είναι εντελώς δωρεάν! Προσθέστε ξενώνα σας σε όλο τον κόσμο εμπορικό δίκτυο μας, και να δείτε σε απευθείας σύνδεση αύξηση της έκθεσης σας όπως ποτέ πριν.

Προσθήκη ξενώνα σας

Ανεξάρτητα από το πώς θα μετρήσετε την κερδοφορία σας, Instant World Booking μπορεί να αυξήσει την απόδοση της επένδυσής σας (ROI). Εδώ είναι πώς: Μόνο Instant World Booking χρεώνει χαμηλή προμήθεια 8% για online κρατήσεις. Πιθανώς ήδη ξέρετε ότι σχεδόν όλες οι άλλες online υπηρεσίες χρεώνουν μεταξύ 10% -30%. Έτσι, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε πολλαπλές υπηρεσίες κρατήσεων, το κέρδος αυξάνεται το περιθώριο για κάθε κράτηση που λαμβάνετε από Got-Beds.com.

Μια σωστά εκτελεστεί σε απευθείας σύνδεση στρατηγική μάρκετινγκ μπορεί να αυξήσει το περιθώριο κέρδους ενός ξενώνα με όσο το 20% ή περισσότερο σε ένα χρόνο. Got-Beds προσφέρει τα εργαλεία για να σας δώσει τη δυνατότητα να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Εδώ είναι γιατί είμαστε καλύτερα σε βοηθώντας σας να αυξήσουν τα κέρδη τους:

1.Χαμηλότερο κόστος - Σταματήστε υπερβολικές για online κρατήσεις. προμήθειες Instant World Booking ξεκινούν από μόλις 8%. Δεν υπάρχουν συνδρομές των μελών.
2.Η μέγιστη έκθεση και Κυκλοφορίας - ελεύθερη λίστα σας περιλαμβάνει ταυτόχρονη διαφήμιση για πολλά από υψηλή στόχευση πυλών ιστοσελίδα μας (πάνω από 100 συνολικά). Αυτό είναι πέρα ​​από το εκτεταμένο δίκτυο των θυγατρικών μας.
3.15 + Μεταφράστηκε Σελίδες για Hostel σας - Μόνο Instant World Booking σας δίνει 15 ή περισσότερες ξεχωριστές σελίδες μόνο για την ιδιοκτησία σας. Είσαι τυχερός για να πάρετε περισσότερες από μία σελίδες από άλλες υπηρεσίες. Κάθε σελίδα είναι μηχανή αναζήτησης βελτιστοποιημένη, και μεταφράζεται δωρεάν σε μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες του κόσμου.
4.Ποτέ δεν κάνετε μια πληρωμή σε μας - Δεν υπάρχει καμία συνδρομές των μελών, και της Επιτροπής μας συλλέγονται με τη μορφή κατάθεσης από τον επισκέπτη. Ποτέ δεν κάνετε μια πληρωμή σε μας. Έχετε την ασφάλεια της εγγύησης πιστωτικής κάρτας (που έχουμε ήδη επικυρωθεί η κάρτα), και να συλλέγουν το ανεξόφλητο υπόλοιπο άμεσα από πελάτες σας κατά τη στιγμή της άφιξης.
5.Απεριόριστες Φωτογραφίες - Μόνο Instant World Booking σας επιτρέπει να διαθέτουν ένα απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών δωρεάν με την αγγελία σας.
6.Κριτικές πελατών - Θα διαθέτουν ένα από τα πιο έξυπνο συστημάτων σε απευθείας σύνδεση αναθεώρηση για τους επισκέπτες. Μας σύστημα αξιολόγησης περιλαμβάνει ένα ιδιόκτητο αλγόριθμο για στάθμιση συστατικά επανεξέταση, με αποτέλεσμα μια πιο δίκαιη βάση για την κατάταξη των ακινήτων με βάση την ικανοποίηση των πελατών. αν χρησιμοποιείτε Instant World Booking για τη μηχανή κράτησης σας, μπορείτε επίσης να διαθέτουν κριτικές των επισκεπτών σας στο δικό σας ιστότοπο.
7.Χρησιμοποιήστε το δικό σας πολιτική ακύρωσης - Χρησιμοποιήστε τις δικές σας πολιτικές, όχι δική μας. Αν χρειάζεστε βοήθεια συλλογή από επισκέπτη, δοκιμάστε προαιρετικές υπηρεσίες πληρωμών μας.
8.2 Μεγάλη Τρόποι για επισκέπτες στο Αποθεματικό - Ενώ η άμεση κρατήσεις είναι η καλύτερη μέθοδος για να χρησιμοποιήσετε, μόνο Instant World Booking προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη εναλλακτική λύση για το αίτημα μόνο για κρατήσεις.
9.Αυτόματες ενημερώσεις Ημερολόγιο - Χρήση αυτόματης feeds για να ενημερώσετε το ημερολόγιό σας από μία μόνο πηγή ή μπροστά λογισμικό γραφείου σας. Έχουμε ακόμη και διοργανώνονται για τις εκπτώσεις, αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα από τους συνεργάτες διαχείρισης του καναλιού μας.
10.Pay-per-Click Advertising - Βιολογικά ταξινομήσεις αναζήτησης δεν είναι αρκετά πια. Δεν πληρώνετε στη λίστα με Instant World Booking. Εμείς στη συνέχεια να αναπτύξουν και να διατηρήσουν ένα pay-per-click διαφημιστική καμπάνια στο Google για την ιδιοκτησία σας, που θα σας κοστίσει εκατοντάδες δολάρια για να διατηρήσει τον εαυτό σας.
11.Booking Engine για την ιστοσελίδα σας - η τέλεια επιλογή για την άμεση αύξηση της ΑΤΕ, διαθέτει κορυφαία τεχνολογία και κρατήσεις χαμηλό κόστος για την ιστοσελίδα σας. Επωφεληθείτε από χαμηλότερο ποσοστό προμήθειας του κλάδου κατά 1,9%, όταν χρησιμοποιείτε το προαιρετικό online κρατήσεων μας για την ιστοσελίδα σας.
12.Εγγύηση Καλύτερης Οικονομικά - Εάν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος υπηρεσία άλλου παρόχου για ξενώνα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε Instant World Booking. Σας εγγυόμαστε ότι μπορούμε να προσφέρουμε την ίδια ή βελτιωμένες υπηρεσίες για την καλύτερη οικονομία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε.  Επικοινωνήστε μαζί μας
13.Δωρεάν online Διαβουλεύσεις στρατηγική μάρκετινγκ - Θέλετε να αυξήσει τα κέρδη κατά τουλάχιστον 20%; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξουν την κατάλληλη στρατηγική. Ένα προσεκτικά υλοποιηθεί η στρατηγική μπορεί να είναι χαμηλού κόστους, αλλά με μεγάλο αντίκτυπο. Εάν είστε νέοι στις υπηρεσίες μας, μπορείτε να προγραμματίσετε μια δωρεάν τηλεφωνική συνεννόηση για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το δικαίωμα σε απευθείας σύνδεση στρατηγική μάρκετινγκ. Παρακαλώ καλέστε σήμερα ή να στείλετε ένα email για να προγραμματίσετε την ελεύθερη διαβούλευση σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας

Προσθήκη ξενώνα σας σήμερα

Ξεκινήστε με μια δωρεάν διαφήμιση για ξενώνα σας (ποτέ δεν μας πληρώσετε τίποτα), και αρχίσει να αυξάνεται κρατήσεις και τα κέρδη με την κορυφαία υπηρεσία χαμηλό κόστος για online marketing ξενώνα.

Προγράμματα συνεργατώνΠρογράμματα συνεργατών

Προγράμματα συνεργατών - Δούλεψε μαζί μας

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή λειτουργούν οποιοδήποτε είδος της ιστοσελίδας, μπορείτε να γίνετε μια θυγατρική της Instant World Booking. τα προγράμματα θυγατρικών μας σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον χρήματα με την ιστοσελίδα σας με τη δημιουργία εσόδων από την κυκλοφορία σας.

Προσφέρουμε μια απίστευτη επιλογή των προγραμμάτων θυγατρικών για να διαλέξετε. Καλύτερα ακόμα, Instant World Booking προσφέρει τα μόνα προγράμματα που δεν απαιτούν εγγραφή. Αυτό είναι σωστό, δεν περιμένουν για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικούς πρόσβασης από διεθνή κέντρα υποστήριξης. Και, όταν πρόκειται για την απλότητα, τα προγράμματα μας μπορεί να υλοποιηθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά. Ελέγξτε demos πρόγραμμα συνεργατών μας, και να επιλέξετε τη μέθοδο που είναι κατάλληλη για σας.  Τύποι προγράμματα θυγατρικών

Προγράμματα θυγατρικών για τους ξενώνες νεότητας

Μια δημοφιλής μορφή πρόγραμμα θυγατρικών είναι η μηχανή κρατήσεων έθιμο για την ιστοσελίδα ξενώνα σας. Εάν χρησιμοποιείτε online υπηρεσία κρατήσεων μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από ιδιαίτερα εξατομικευμένη μηχανή κρατήσεων μας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να συλλάβει ασφαλή, επιβεβαίωσε κρατήσεις δικαίωμα στην δική σας ιστοσελίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και να δέχονται πιστωτικές κάρτες από τους καλεσμένους σας. Instant World Booking προσφέρει το χαμηλότερο κόστος διαθέσιμο οπουδήποτε για την υπηρεσία αυτή.  Μηχανή κρατήσεων για το ξενοδοχείο, τον ξενώνα ή τον ιστότοπο B & B

Affiliate Προγράμματα για Κατάλογοι Ξενώνας

Εάν επιθυμείτε να διαθέτουν έναν κατάλογο των ξενώνων στην ιστοσελίδα σας, ή έχουν ήδη ένα, προσθέστε άμεση δυνατότητα κράτησης με Instant World Booking. Ίσως είστε δημιουργία ενός νέου δικτυακού τόπου, και επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα ταξιδιού κράτηση με την προσθήκη ενός καταλόγου ξενώνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απογραφή μας ιδιοτήτων να δημοσιεύσει μια μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας. Instant World Booking προσφέρει μια λύση λευκό σήμα για την προσθήκη ενός δείκτη ξενώνα και κρατήσεις ξενώνα δεξιά στην ιστοσελίδα σας. Μπορούμε να εισαγάγει αυτή τη δυνατότητα για να σας με εκπληκτικά απλή λύση, και με μηδενικό κόστος για εσάς.

Αν έχετε ήδη ένα κατάλυμα κατάλογο, η ουσιαστική δυνατότητα να προσφέρουν online κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα σας είναι ένας ισχυρός τρόπος να ενισχύσει την online υπηρεσίες σας, και να αυξήσουν τα έσοδά τους. Ακόμα και αν έχετε ήδη προσφέρουν κάποια μέθοδο κάνουν κρατήσεις στην ιστοσελίδα σας, προσθέτοντας επιπλέον διόδων κράτησης μπορεί να αυξήσει δραματικά την αξία της ιστοσελίδας σας. Instant World Booking μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή την τιμή για σας με την προσθήκη ενός καναλιού κράτησης.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα θυγατρικών μας, δείτε demos, και να ξεκινήσετε μέσα σε λίγα λεπτά.  Ξεκινώντας με τα προγράμματα θυγατρικών

Affiliate Προγράμματα για Εταιρίες Ταξίδια

Εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας, πώληση εκδρομές ή δραστηριότητες, έχουν ένα ταξιδιωτικό ιστοσελίδα, ή να εκτελέσει οποιοδήποτε είδος των συμβουλών ταξιδιού, μπορούμε να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θυγατρικών μόνο για σας. Υπάρχουν πάντα πρόσθετους τρόπους για να έχει κέρδος την κυκλοφορία της ιστοσελίδας σας λαμβάνει. Ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα θυγατρικών μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να τόσο την αύξηση της κυκλοφορίας και στο διαδίκτυο τα κέρδη σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε τι ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σύστημα κρατήσεων ή θυγατρικών μπορεί να επιτευχθεί για την ιστοσελίδα σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας

Εταιρικά προγράμματα για Οποιοσδήποτε

Σχεδόν ο καθένας με μια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει τα χρήματα με το πρόγραμμα θυγατρικών μας. Προσφέρουμε μια μοναδική νέα μορφή του προγράμματος θυγατρικών που ονομάζεται Auto-Πρόγραμμα Συνεργασίας μας. Αυτό λέγεται αυτό γιατί είναι τόσο εύκολο, σχεδόν κανείς χωρίς εμπειρία προγραμματισμού μπορεί να το εφαρμόσει στην ιστοσελίδα τους. Δεν υπάρχουν εγγραφές ή έντυπα λογαριασμού για να συμπληρώσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε κάποιο απλό κώδικα που παρέχουμε στην ιστοσελίδα σας, προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, και να τελειώσετε. Ο κώδικας δίνει ένα ελκυστικό και διακριτικές link στην ιστοσελίδα σας. Όταν κάποιος κάνει κλικ στο σύνδεσμο για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας για να κάνετε κράτηση ταξιδιού, κερδίζετε μια προμήθεια.

Για να ρυθμίσετε γρήγορα συνδέσμους στην ιστοσελίδα σας για Auto-Πρόγραμμα Συνεργατών μας, δείτε:

Σύνδεση με εμάς
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Auto-συνεργατών μας

Κρατήσεις μηχανές για την ιστοσελίδα σαςΜηχανή κρατήσεων για το ξενοδοχείο, τον ξενώνα ή τον ιστότοπο B & B - συνεργαστεί με Got-Beds

Επιλέξτε ένα καλύτερο σύστημα κρατήσεων για την ιστοσελίδα ξενώνα σας

Instant World Booking προσφέρει ένα σύστημα κρατήσεων με περισσότερες προσωποποίησης για την ιστοσελίδα σας, την ευελιξία με τις καταθέσεις των πελατών, και ευκολότερη εγκατάσταση. Το πιο σημαντικό, είναι φθηνότερα από ό, τι οποιαδήποτε μηχανή κρατήσεων που μπορείτε να βρείτε για ξενώνα σας. Θα ακόμη και να το εγκαταστήσετε για σας χωρίς κόστος. Παρακαλώ ελέγξτε έξω τα άλλα συστήματα κρατήσεων για την ιστοσελίδα σας, στη συνέχεια συγκρίνει με Instant World Booking.

Μόνο Instant World Booking προσφέρει εγγύηση Best Οικονομικών. Αν σκέφτεστε μια άλλη υπηρεσία με παρόμοια χαρακτηριστικά, ενημερώστε μας. Σας εγγυόμαστε ότι θα παρέχουν την ίδια (και συνήθως καλύτερη) υπηρεσία σε χαμηλότερη τιμή. Γιατί να μην αυξήσει το περιθώριο κέρδους σας σήμερα;

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μηχανές Hostel κράτησης και να δείτε demos

Ήδη έχουν ένα σύστημα κρατήσεων για την ιστοσελίδα ξενώνα σας;

Ζητήστε τώρα για τις ειδικές εκπτώσεις μας όταν αλλάζετε σήμερα από ένα ανταγωνιστικό πάροχο σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί είναι Instant World Booking την καλύτερη επιλογή για τη μηχανή κράτησης σας;

Πλήρως ενσωματωμένο, περισσότερες δυνατότητες, χαμηλότερο κόστος, πολύγλωσσο, πολλά νομίσματα, κλπ ... Δείτε το παραπάνω link για μια πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών και των παροχών που προσφέρονται μόνο από Instant World Booking. Επίσης, ελέγξτε έξω demos που σας δείχνουν ακριβώς πώς μηχανή κράτησή σας θα λειτουργήσει στην ιστοσελίδα σας.  Όπως και άλλοι εταίροι ξενώνα μας, αν ψάχνετε τρόπους για να αυξήσει την απόδοση της επένδυσής σας (Return On Investment), μηχανή κρατήσεων μας μπορεί να σας δώσει μια άμεση ώθηση στην περιθωρίου κέρδους.

Επιλέξτε Instant World Booking όχι μόνο για να αυξήσουν τα κέρδη τους, αλλά και να ενισχυθεί η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Δείτε demos μας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε. Δοκιμάστε χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κόστος εγκατάστασης.  Για ξενώνα σας, δεν υπάρχει καλύτερη λύση κράτησης.

Διαχείριση καναλιώνΔιαχείριση καναλιών - συνεργαστεί με Got-Beds

Έτσι, τι είναι η διαχείριση του καναλιού; Μπορείτε να διαχειριστείτε το ημερολόγιό σας μόνο μία φορά, αλλά συμπληρώσετε πολλαπλά sites κρατήσεων ταυτόχρονα. Τώρα, ΖΧΥ και MyAllocator προσφέρουν σύνδεση με πάνω από 150 δικτυακούς τόπους, καθώς και τα GDS, για μία χαμηλή τιμή. Το πλεονέκτημα είναι απίστευτη εξοικονόμηση χρόνου και η ευκολία. Μπορείτε να εξαλείψει ώρες και ώρες εργασίας κάθε εβδομάδα, τη διαχείριση ημερολόγια σε πολλούς δικτυακούς τόπους.

ΖΧΥ έχει συνεργαστεί με MyAllocator για χρόνια, προσφέροντας μία από τις καλύτερες λύσεις για τη διαχείριση των καναλιών και διαχείρισης ακινήτων. Λόγω της μοναδικής συνεργασία μας, υπάρχουν οφέλη διαθέσιμες μόνο σε ιδιοκτησίες που γίνονται μέλη του MyAllocator από την ΖΧΥ interface. Στην πραγματικότητα, τα οφέλη αυτά είναι μοναδικά για ΖΧΥ χρήστες.

Οφέλη από τη χρήση MyAllocator με ΖΧΥ:
  • Δωρεάν δοκιμή. Στη συνέχεια, οι τιμές ξεκινούν από μόλις $ 25 ανά μήνα.
  • Χρησιμοποιήστε το ΖΧΥ Ημερολόγιο δωρεάν. Πολλοί χρήστες συμφωνούν ότι η διεπαφή ημερολόγιο μας είναι η πιο διαισθητική και προηγμένη για τη διαχείριση διαθεσιμότητας σας. Είναι δωρεάν, και παρόμοιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο με κόστος από άλλους παρόχους.
  • Instant World Booking είναι η μόνη υπηρεσία που συνδέεται με MyAllocator που προσφέρει τόσο μια τοποθεσία κράτησης (διανομή) και ένα σύστημα διαχείρισης ακινήτων.
  • ΖΧΥ σας δίνει πρόσβαση στην πλήρη διασύνδεση MyAllocator. Είναι όλα διαθέσιμα στην διεπαφή ΖΧΥ, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συνδεθείτε σε 2 συστήματα ταυτόχρονα.
  • Όλα κρατήσεις σας από όλα τα κανάλια θα εμφανίζονται σε μια ολοκληρωμένη λίστα κράτησης. Αυτό είναι το ίδιο εργαλείο αποτελεσματική κράτησης είστε ήδη εξοικειωμένοι με στο ΖΧΥ interface.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση του καναλιού ξενώνα

Μπορείτε να πάρετε τέλεια ολοκλήρωση μεταξύ Booking Engine της ιστοσελίδας σας και όλα τα κανάλια σας. Χρησιμοποιήστε Booking Engine ΖΧΥ για την ιστοσελίδα σας, και ποτέ δεν ανησυχείτε για το συγχρονισμό του ημερολογίου σας με εξωτερικούς χώρους κράτησης. Booking Engine μας είναι μια προηγμένη λύση που θα ενισχύσει την εμπειρία κράτησή τους πελάτες σας.  Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύνδεση με εμάςΣύνδεση με μας στο Got-Beds

Έχετε μια ιστοσελίδα; Σύνδεση με μας

Αν έχετε μια ιστοσελίδα, γνωρίζετε ήδη ότι κερδίζει ποιότητα των εισερχόμενων συνδέσεων είναι το κλειδί για την επιτυχία με τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, θα πρέπει να έχετε συνδέσεις και χρειαζόμαστε συνδέσεις επίσης. Αν είστε ένα ξενώνα, χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, διαφημίζουν στην ιστοσελίδα μας, να συμβάλει στην ιστοσελίδα μας, ή να ταξιδέψετε μαζί μας, μπορείτε να προσθέσετε ένα σύνδεσμο στην ιστοσελίδα σας για να Got-Beds.com. Ίσως θα σας άρεσε να μας απλά. Προσθέστε ένα σύνδεσμο και να δείξει την υποστήριξή σας. Θα είμαστε πολύ ευγνώμονες.

Δημιουργία ιστοσελίδας συνδέσεις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Αναχώρηση προσαρμοσμένες μορφές σύνδεση και πανό μας. Προσθέστε ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Ακόμη και εξατομίκευση βαθιά συνδέσμους σε συγκεκριμένες σελίδες στην ιστοσελίδα μας:

Δημιουργία προσαρμοσμένων δεσμών για την ιστοσελίδα σας

Πώς να κερδίσετε χρήματα με Links

Μετατρέψτε τις κανονικές συνδέσεις στον ιστοχώρο σας σε συνδέσεις εισοδηματικό επίπεδο. Δείτε την παραπάνω σελίδα για περισσότερα σχετικά με το πώς να αλλάξετε τις κανονικές συνδέσεις σας σε συνδέσεις θυγατρικών που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα χρήματα. Μας πρόγραμμα Auto θυγατρικών σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε ένα συνηθισμένο σύνδεσμο. Στη συνέχεια κερδίζουν 25% προμήθειες σε κάθε τους πελάτες που μας στέλνετε. Είναι εύκολο, και δεν υπάρχουν εγγραφές. Απλά δημιουργήστε συνδέσμους σας, προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, και να τελειώσετε.

Αλυσίδες Ξενώνας (Ομάδες)Αλυσίδες Ξενώνας (Ομάδες)

Αλυσίδες Ξενώνας (Ομάδες) - Δούλεψε μαζί μας

Εάν λειτουργείτε ή αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα (ομάδα) των ξενώνων, η ικανότητα να διαχειρίζεται όλα τα ακίνητα σας γρήγορα αποτελεί υψηλή προτεραιότητα. λογαριασμούς της αλυσίδας σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε όλες τις ιδιότητες ξενώνα σας με ένα μόνο λογαριασμό. Instant World Booking προσφέρει αξεπέραστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ακόμη και αν έχετε μόνο λίγα ξενώνες. Προβάλετε και να διαχειριστείτε όλες ξενώνες σας από μία μόνο διεπαφή.

Ξεκινήστε με ένα Hostel Αλυσίδας (Group) Λογαριασμό

Κινητήρες κράτησης για Hostel Αλυσίδες

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για την ομάδα σας μπορεί να συνεργαστεί με Instant World Booking είναι να χρησιμοποιήσετε μηχανή κρατήσεων μας για τις ιστοσελίδες ξενώνα σας. μηχανή κρατήσεων μας προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά και την ένταξη, και χαμηλό κόστος που είναι εγγυημένη για να νικήσει οποιαδήποτε ανταγωνιστική υπηρεσία. Με Instant World Booking, μπορείτε να πάρετε ιστοσελίδες ξενώνα σας συστήσει με online κρατήσεις μας εντός 24 ωρών. Δεν έχει σημασία αν έχετε μόνο μερικά ξενώνες ή περισσότερα από εκατό. Μπορούμε να σας συστήσει μια καλύτερη λύση σε απευθείας σύνδεση κράτηση σε χαμηλότερο κόστος μέσα σε λίγες μέρες.  Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορεςΤαξίδια εταιρείες παροχής υπηρεσιών σε Got-Beds

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών Ταξίδια - Εργαστείτε μαζί μας

Πουλήστε ξενώνες μας προς τους πελάτες σας, και να κερδίσετε μια προμήθεια. Δεν χρειάζεστε έναν ιστοχώρο. Απλά χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους που παρέχουμε για να κάνετε κράτηση τη διαμονή για τους πελάτες σας. Ή, στείλτε τις συνδέσεις με τους πελάτες σας. Μπορούν να κάνετε κράτηση απευθείας στην ιστοσελίδα μας. Παρακολουθούμε κάθε κράτηση και θα σας στείλουμε το 25% των προμηθειών κράτησης που παράγετε. Το μόνο που χρειαζόμαστε για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Είναι εύκολο.

Πουλήστε ξενώνες με trackable συνδέσεις

Got-Beds Συνδέσεις:    Got-Beds Αρχική σελίδα  |   Υποστήριξη  |   Προτείνετε έναν ξενώνα  |   Αναζήτηση Ξενώνες  |   Αξιολογήσεις Hostel  |   Γράψτε μια κριτική  |   Επισκέπτης σύνδεσης  |   Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο  |   Κατάργηση εγγραφής   |  Βρείτε μας στο Facebook   |  Ελάτε μαζί μας στο Google+   |  Ακολουθήστε μας στο Twitter   |  Ακολουθήστε μας στο YouTube   |  Ακολουθήστε μας στο Instagram
Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας:    Όροι & Νομική  |   Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων  |   Πως δουλεύει  |   Υποβάλετε το ξενοδοχείο  |   Δούλεψε μαζί μας  |   Μηχανή κρατήσεων   |   Διαχείριση καναλιών   |   Προγράμματα συνεργατών   |   Σύνδεση με εμάς   |   Λογισμικό διαχείρισης ακινήτων   |   XML Feeds
Instant World Booking Παγκόσμια:    World Φτηνά ξενοδοχεία  |   World Φτηνές Ξενώνες  |   World Φτηνά διαμερίσματα με πρωινό