Got-Beds.com
Brugernavn / Email adresse

Adgangskode
Glemt din adgangskode?
Ikke medlem?  Tilmeld dig her
Vandrerhjem?  Gratis tilmelding
Affilierede programmer Linke til Got-Beds reservation motor
 

Arbejde med os

    Vandrehjem og BackpackersVandrehjem og Backpackers Affilierede programmerAffilierede programmer Booking motorBooking motor Channel managementChannel management Link til oslinke til Got-Beds Hostel kæderHostel kæder RejsebureauerRejsebureauer
 
Hjemmeside

Arbejde med os

Indsend Hostel

Booking motor

Kanal manager

Affiliate program

Link til os

Vandrehjem og BackpackersVandrehjem og Backpackers

Vandrehjem og Backpackers - Arbejde med os

Feature din ejendom på Got-Beds.com. Det er helt gratis! Tilføj din hostel til vores verdensomspændende markedsføring netværk, og se din online-stigning eksponering som aldrig før.

Tilføj din hostel

Uanset hvordan man måler din rentabilitet, kan Instant World Booking øge dit investeringsafkast (ROI). Her er du: Kun Instant World Booking opkræver en lav 8% provision for online-reservationer. Du har sikkert allerede ved, at stort set alle andre online-tjenester opkræve mellem 10% -30%. Så selv hvis du bruger flere reservationstjenester, din fortjeneste stiger for hver reservation, du modtager fra Got-Beds.com.

En korrekt udført online markedsføring strategi kan øge et hostel overskudsgrad med så meget som 20% eller mere på et år. Got-Beds tilbyder værktøjer til at gøre dig i stand til at nå disse mål. Her er derfor vi er bedre til at hjælpe dig med at øge overskuddet:

1.Laveste omkostninger - Stop overbetale for online-reservationer. Instant World Booking kommissioner starter ved kun 8%. Der er ingen medlemskab gebyrer.
2.Maksimal eksponering og trafik - Din gratis liste omfatter samtidig annoncering på mange af vores meget målrettede webportaler (over 100 i alt). Dette er i tillæg til vores omfattende netværk af datterselskaber.
3.15+ oversatte sider til din Hostel - Kun Instant World Booking giver dig 15 eller flere særskilte sider lige til din ejendom. Du er heldig at få mere end en side fra andre tjenester. Hver side er søgemaskine optimeret, og oversat gratis til en af ​​verdens mest populære sprog.
4.Du har aldrig foretage en betaling til os - Der er ingen medlemskab gebyrer, og vores kommission opsamles i form af en indbetaling fra gæsten. Du har aldrig foretage en betaling til os. Du har sikkerhed for et kreditkort garanti (vi har allerede valideret kortet), og indsamle de ubetalte saldo direkte fra din gæst på tidspunktet for ankomst.
5.Ubegrænset Billeder - Kun Instant World Booking tillader dig at funktionen et ubegrænset antal billeder gratis med din annonce.
6.Gæstevurderinger - Vi har en af ​​de mest intuitive online anmeldelse systemer til gæster. Vores vurderinger Systemet omfatter en proprietær algoritme til vægtning anmeldelse komponenter, hvilket resulterer i en mere retfærdig grundlag for rangordning ejendomme på grundlag af gæst tilfredshed. hvis du bruger Instant World Booking til din booking motor, kan du også dine gæsters anmeldelser på din egen hjemmeside.
7.Brug dine egne afbestillingsregler - Brug dine egne politikker, ikke vores. Hvis du har brug for hjælp indsamling fra en gæst, så prøv vores valgfri betalingstjenester.
8.2 Great måder for gæster at Reserve - Mens øjeblikkelige forbehold er den bedste metode til at bruge, kun Instant World Booking tilbyder en fuldautomatisk alternativ til anmodning kun reservationer.
9.Automatiske Kalender Opdateringer - Brug automatisk feeds til at opdatere din kalender fra blot én kilde eller din front desk software. Vi har selv sørget for rabatter, hvis du ønsker at prøve en af ​​vores kanal management partnere.
10.Pay-per-klik reklame - Økologisk søgning placeringer er ikke nok længere. Du betaler intet til listen med Instant World Booking. Vi derefter udvikle og vedligeholde en Google pay-per-click reklamekampagne for din ejendom, der ville koste dig hundredvis af dollars for at opretholde selv.
11.Booking Engine til din hjemmeside - Den perfekte løsning for øjeblikkeligt at øge ROI, og byder på førende teknologi og billige reservationer til din hjemmeside. Udnyt branchens laveste provision på 1,9%, når du bruger vores valgfri online-reservationer til din hjemmeside.
12.Bedste Økonomi Garanti - Hvis du i øjeblikket bruger en anden udbyders service til din hostel, kontakt Instant World Booking. Vi garanterer, at vi kan tilbyde den samme eller bedre service for bedre økonomi. Alt du skal gøre er at kontakte os og spørge.  Kontakt os
13.Gratis Online Marketing strategi Høring - Ønsker du at øge overskuddet med mindst 20%? Vi kan hjælpe dig med at udvikle den rigtige strategi. En omhyggeligt gennemført strategi kan være billige, men høj-effekt. Hvis du er ny til vores tjenester, kan du planlægge en fri telefon konsultation til at hjælpe dig med at udvikle den rigtige online markedsføring strategi. Ring venligst i dag eller send en e-mail til at planlægge din gratis konsultation.  Kontakt os

Tilføj din hostel i dag

Kom i gang med en gratis reklame for din hostel (du aldrig betale os noget), og begynde at øge forbehold og overskud med førende lave omkostninger service for online hostel markedsføring. For mere information om, hvordan vi arbejder med vandrerhjem, se venligst Vandrerhjem - Kom med os.

Affilierede programmerAffilierede programmer

Affilierede programmer - Arbejde med os

Hvis du ejer eller driver nogen form for hjemmeside, kan du blive en affiliate af Instant World Booking. Vores affiliate programmer giver dig mulighed for at tjene ekstra penge med din hjemmeside ved at tjene penge på din trafik.

Vi tilbyder et utroligt udvalg af affilierede programmer at vælge imellem. Bedre endnu, Instant World Booking tilbyder de eneste affiliate programmer, der ikke kræver registrering. Det er rigtigt, ingen ventetid for e-mails og passwords fra internationale støttecentre. Og, når det kommer til enkelhed, vores programmer kan implementeres på under 10 minutter. Tjek vores affiliate program demoer, og vælge den metode, der passer til dig.  Typer af Affiliate Programs

Affilierede programmer til Vandrerhjem

En populær form for affiliate program er den brugerdefinerede booking motor til din hostel website. Hvis du bruger vores online-reservation service, kan du drage fordel af vores meget personlig reservation motor. Dette giver dig mulighed for at fange sikker, bekræftede reservationer direkte på din egen hjemmeside. Du kan endda bruge den til at acceptere kreditkort fra dine gæster. Instant World Booking tilbyder de laveste omkostninger til rådighed overalt for denne service.  Booking motor til dit hotel, hostel eller B & B hjemmeside

Affilierede programmer til Hostel Directories

Hvis du ønsker at funktionen et bibliotek af vandrerhjem på din hjemmeside, eller allerede har en, tilføjer straks kan reserveres kapacitet med Instant World Booking. Måske er du oprette en ny hjemmeside, og ønsker at have rejsereservation kapacitet ved at tilføje et hostel mappe. Du kan bruge vores beholdning af ejendomme til at offentliggøre en booking motor på din hjemmeside. Instant World Booking tilbyder en white-label løsning til at tilføje et hostel indeks og hostel reservationer direkte på din hjemmeside. Vi kan indføre denne evne til dig med en overraskende enkel løsning, og ved nul omkostninger for dig.

Hvis du allerede har et logi bibliotek, til det væsentlige kapacitet tilbyde online-reservationer direkte fra din hjemmeside er en effektiv måde at forbedre dine online-tjenester, og vokse indtægter. Selv hvis du allerede tilbyde nogle metode til at foretage reservationer på din hjemmeside, tilføje yderligere booking kanaler kan dramatisk øge værdien af ​​din hjemmeside. Instant World Booking kan realisere denne værdi for dig ved at tilføje en booking-kanal.

Læs mere om vores affilierede programmer, se demoer, og komme i gang på få minutter.  Kom godt i gang med Affiliate Programs

Affilierede programmer til Travel Service Companies

Hvis du er et rejsebureau, sælge ture eller aktiviteter, har en rejse hjemmeside, eller udføre nogen form for rejse rådgivning, kan vi oprette en tilpasset affiliate program til dig. Der er altid andre måder at tjene penge på den trafik dit websted modtager. En skræddersyet affiliate program kan være den perfekte måde at både øge din trafik og internet overskud. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvad en tilpasset booking motor eller affiliate program kan opnå for din hjemmeside.  Kontakt os

Affilierede programmer til Enhver

Stort set alle med en hjemmeside kan tjene penge med vores affiliate program. Vi tilbyder en unik ny form for affiliate program kaldet vores Auto-Partner Program. Det hedder dette, fordi det er så let, kan stort set alle uden erfaring med programmering gennemføre det på deres hjemmeside. Der er ingen tilmeldinger eller konto formularer til at udfylde. Alt du skal gøre er at kopiere nogle enkle kode, som vi giver på din hjemmeside, tilføje din e-mailadresse, og du er færdig. Koden placerer en attraktiv og diskret link på din hjemmeside. Når nogen klikker på linket for at bruge vores service til at bestille rejse, du tjener en provision.

Hvis du hurtigt oprette links på dit website for vores Auto-Partner Program, se:

Link til os
Mere information på vores Auto-Partner Program

Booking motorer til din hjemmesideBooking motor til dit hotel, hostel eller B & B hjemmeside - arbejder med Got-Beds

Vælg et bedre Booking motor til din hostel website

Instant World Booking tilbyder en booking motor med mere personalisering til din hjemmeside, fleksibilitet med kundernes indlån, og nemmere opsætning. Vigtigst, det er billigere end nogen booking motor kan du finde til din hostel. Vi vil endda installere det for dig uden omkostninger. Venligst tjek andre reservationssystemer til din hjemmeside, derefter sammenligne med Instant World Booking.

Kun Instant World Booking tilbyder en Best Economics Garanti. Hvis du overvejer en anden tjeneste med lignende funktioner, så lad os det vide. Vi garanterer, at vi vil give det samme (og normalt bedre) service til en lavere pris. Hvorfor ikke øge din fortjeneste i dag?

Lær mere om Hostel Booking motorer og se demoer

Allerede har en booking motor til din hostel hjemmeside?

Forespørg nu om vores særlige rabatter når du skifter i dag fra en konkurrerende udbyder.  Kontakt os

Hvorfor er Instant World Booking det bedre valg for din reservation motor?

Fuldt integreret, flere funktioner, lavere omkostninger, en flersproget, multi-valuta, osv ... Se ovenstående link for en komplet liste over funktioner og fordele kun tilbydes af Instant World Booking. Tjek også demoer, der viser dig nøjagtigt, hvordan din booking motor vil arbejde på din hjemmeside.  Ligesom vores andre hostel partnere, hvis du søger efter måder at øge din ROI (afkast af investeringer), kan vores forbehold motor giver dig et øjeblikkeligt løft i overskudsgraden.

Vælg Instant World Booking ikke blot at øge overskuddet, men også for at øge funktionaliteten af ​​din hjemmeside. Se vores demoer, så kontakt os i dag for at komme i gang. Prøv med ingen forpligtelse og ingen omkostninger setup.  For din hostel, er der ingen bedre reservation løsning.

Channel managementChannel management - arbejder med Got-Beds

Så hvad er kanal management? Du kan administrere din kalender kun én gang, men befolke flere booking sites på samme tid. Nu IWB og MyAllocator tilbyde forbindelse til over 150 lokaliteter, plus de GDS, for en lav pris. Fordelen er utrolig tidsbesparelser og bekvemmelighed. Du kan fjerne timevis af arbejde hver uge, administrerende kalendere på flere websteder.

IWB har indgået partnerskab med MyAllocator i årevis, tilbyder en af ​​de bedste løsninger til kanal ledelse og ejendomsadministration. På grund af vores unikke partnerskab, der er fordele kun er tilgængelige for ejendomme, der bliver medlemmer af MyAllocator fra IWB interface. I virkeligheden er disse fordele er unikke for IWB brugere.

Fordele ved at bruge MyAllocator med IWB:
  • Gratis prøveversion. Derefter priserne starter fra kun $ 25 per måned.
  • Brug IWB kalender gratis. Mange brugere enige om, at vores kalender interface er den mest intuitive og avancerede til styring din tilgængelighed. Det er gratis, og lignende funktioner er kun tilgængelige til en pris fra andre udbydere.
  • Instant World Booking er den eneste tjeneste tilsluttet MyAllocator der tilbyder både en reservation websted (distribution) og en ejendom management system.
  • IWB giver dig adgang til den fulde MyAllocator interface. Det er alle tilgængelige på IWB interface, og der er ingen grund til at logge ind på 2 systemer samtidigt.
  • Alle dine reservationer fra alle kanaler vil blive vist på en integreret booking listen. Det er den samme effektive reservation værktøj, du allerede vant til på den IWB interface.
Lær mere om hostel kanal management

Du får perfekt integration mellem din hjemmesides Booking Engine og alle dine kanaler. Brug IWB s Booking Engine på din hjemmeside, og aldrig bekymre dig om at synkronisere din kalender med eksterne booking websteder. Vores Booking Engine er en avanceret løsning, der vil øge dine kunders reservation oplevelse.  Kontakt os

Link til osLink til os på Got-Beds

Har en hjemmeside? Link til os

Hvis du har en hjemmeside, du allerede ved, at få kvalitet indgående links er nøglen til succes med søgemaskiner. Så du har brug for links, og vi har brug for links også. Hvis du er et hostel, bruge vores tjenester, annoncere på vores hjemmeside, bidrage til vores hjemmeside, eller rejse med os, overveje at tilføje et link på din hjemmeside til Got-Beds.com. Måske har du bare gerne os. Tilføj et link og vise din støtte. Vi vil være meget taknemmelig.

Oprettelse website links har aldrig været nemmere. Tjek vores brugerdefinerede link formater og bannere. Tilføj et link til din hjemmeside på få minutter. Selv personliggøre dybe links til bestemte sider på vores hjemmeside:

Opret brugerdefinerede links til din hjemmeside

Sådan Tjen penge med Links

Konverter almindelige links på dit website i indkomst indtjeningsmuligheder links. Se siden over for mere om, hvordan du ændrer din almindelige links i affiliate links, der har potentiale til at tjene penge. Vores Auto Affiliate program giver dig mulighed for at tilføje din e-mailadresse til en almindelig link. Så optjener 25% provision på alle kunder, du sender til os. Det er nemt, og der er ingen registreringer. Du skal blot oprette dine links, tilføje din e-mailadresse, og du er færdig.

Hostel Kæder (grupper)Hostel Kæder (grupper)

Hostel Kæder (grupper) - Arbejde med os

Hvis du driver eller repræsenterer en kæde (gruppe) af vandrerhjem, evnen hurtigt at administrere alle dine ejendomme er en høj prioritet. Chain-konti kan du styre alle dine hostel ejendomme med kun én konto. Instant World Booking tilbyder uovertruffen hastighed og effektivitet, selvom du lige har et par hostels. Se og administrer alle dine vandrerhjem fra blot én grænseflade.

Kom i gang med en Hostel Chain (Group) Konto

Booking Motorer til Hostel Kæder

En anden god måde din gruppe kan arbejde med Instant World Booking er at bruge vores Reservation Engine til din hostel hjemmesider. Vores booking motor tilbyder avancerede funktioner og integration, og en lav pris, der er garanteret til at slå enhver konkurrerende tjeneste. Med Instant World Booking, kan du få dine hostel hjemmesider oprettet med vores online-reservationer inden for 24 timer. Det betyder ikke noget, hvis du har bare et par vandrerhjem, eller mere end et hundrede. Vi kan sætte dig op med en bedre online reservation løsning til en lavere pris inden for blot få dage.  Kontakt os

RejsebureauerRejse servicevirksomheder på Got-Beds

Rejsebureauer og Rejser servicevirksomheder - Arbejd med os

Sælg vores vandrerhjem til dine kunder, og tjene en provision. Du behøver ikke en hjemmeside. Du skal blot bruge linkene vi leverer til forbeholde indkvartering for dine kunder. Eller sende links til dine kunder. De kan bestille direkte på vores hjemmeside. Vi sporer hver reservation og sende dig 25% af booking provisioner du genererer. Alt, hvad vi har brug for at spore din aktivitet er din e-mailadresse. Det er nemt.

Sælg vandrerhjem med sporbare links

Got-Beds Links:    Got-Beds Hjemmeside  |   Support  |   Foreslå en hostel  |   Søg vandrehjem  |   Hostel anmeldelser  |   Skrive en anmeldelse  |   Gæst Log-in  |   Abonner på nyhedsbrev  |   Opsige abonnement   |  Følg os på Facebook   |  Bliv medlem på Google+   |  Følg os på Twitter   |  Følg os på YouTube   |  Følg os på Instagram
Brug af vores tjenester:    Vilkår & Juridisk  |   Sikkerhed og privatliv  |   Hvordan det virker  |   Indsend din Vandrerhjemmet  |   Arbejde med os  |   Booking motor   |   Channel management   |   Affilierede programmer   |   Link til os   |   Software til ejendomsadministration   |   XML-feeds
Instant World Booking Global:    World Billige hoteller  |   World Billige vandrehjem  |   World Billige Bed & Breakfast